LA NOSTRA SETMANA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS 2015

A l'institut vam presentar quatre accions a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2015. 
Per començar, vam fer l'última sessió de la formació Pla TAC del centre per als professors que utilitzem o volem utilitzar l'entorn virtual d'aprenentatge que permet desmaterialitzar les tasques escolars, amb un estalvi de paper que hem calculat en 24 kg al mes.
La segona acció va consistir a una xerrada sobre el Banc dels Aliments que va fer el director d'aquesta entitat als alumnes de 1r i 2n d'ESO. Properament col·laborarem en el recapte d'aliments al centre i anirem als magatzems a ajudar en la classificació dels aliments.
En tercer lloc, la professora Zulema es va animar a preparar un Tappost amb els seus alumnes de Tecno i Visual i Plàstica. Els alumnes de Medi ambient han col·laborat en la recollida de xapes d'ampolles i entre tots n'han juntat més de 3500 en poc més de deu dies! Les han classificat per colors, les han fet quadrades a cop de martell i les han muntat en panells que representen el mapamundi. Han fet també tota la feina del disseny i muntatge sobre un cartró. Porta molta feina i d'aquí pocs dies ho tindran acabat.
Per últim, el punt d'intercanvi de llibres al vestíbul, permanent des de fa anys, animant a la lectura a l'hora de l'esbarjo i a l'intercanvi lliure de llibres.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!

Observem insectes del compostador amb microscopi

L'Edward, el Nail i l'Adrián ens expliquen les seves idees contra el malbaratament alimentari