dimarts, 7 de febrer de 2017


CREMA DE BLEDES


Ingredients:
  • bledes
  • una ceba
  • un porro
  • api
  • una patata
  • un polsim de sal
  • rajolí d’oli


Elaboració:
  • rentar i tallar tota la verdura
  • bullir-la amb aigua
  • triturar amb la batedora


En una olla gran, hi posarem un rajolí d'oli, quan sigui calent, hi afegim, una ceba, un porro, un api, una patata, les bledes i un polsim de sal. Desprès ho sofregim uns minuts; quan estigui sofregit afegim una mica de aigua i ho deixem bullir, un cop bullit, ho triturem.


  • Primer: Tallarem a daus les cebes  i totes les altres verdures.


  • Desprès posem la ceba tallada en una olla amb oli calent


Esperem que la ceba estigui fregida, i posem totes les altres verdures a la cassola


Una vegada posada les verdures , amb la cullera de fusta removem


I finalment agafem triturem totes les verdures, i ho deixem refredar….
















…. Un cop fred, ens mengem la crema.


Enric Arrieta i l'Evelyn Torres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada