CREMA DE BLEDES
Ingredients:
- bledes
- una ceba
- un porro
- api
- una patata
- un polsim de sal
- rajolí d’oli
Elaboració:
- rentar i tallar tota la verdura
- bullir-la amb aigua
- triturar amb la batedora
En una olla gran, hi posarem un rajolí d'oli, quan sigui calent, hi afegim, una ceba, un porro, un api, una patata, les bledes i un polsim de sal. Desprès ho sofregim uns minuts; quan estigui sofregit afegim una mica de aigua i ho deixem bullir, un cop bullit, ho triturem.
- Primer: Tallarem a daus les cebes i totes les altres verdures.
- Desprès posem la ceba tallada en una olla amb oli calent
Esperem que la ceba estigui fregida, i posem totes les altres verdures a la cassola
Una vegada posada les verdures , amb la cullera de fusta removem
I finalment agafem triturem totes les verdures, i ho deixem refredar….
…. Un cop fred, ens mengem la crema.
Enric Arrieta i l'Evelyn Torres
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada