ELS NOSTRES COMPROMISOS PEL CLIMA

El ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha presentat la iniciativa UN MILIÓ DE COMPROMISOS PEL CLIMA, per a recollir compromisos de persones i institucions per combatre el canvi climàtic amb petites accions. 
El projecte pretén aportar un milió de compromisos a la cimera del clima de París COP21, que se celebrarà al desembre i en la qual s'hauria d'arribar a un acord global i vinculant de reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle.
Des de la USEE també ens hem adherit a aquest projecte, amb els nostres compromisos, que podeu veure clicant aquí.
Les iniciatives es poden registrar a la web www.unmillonporelclima.org. Amb nosaltres ja són 5946. També es pot participar a través de Twitter, amb el hashtag #PorElClima.

Comentaris

  1. Ens agradaria participar del vostre compromís pel clima. Nosaltres tenim una petita xarxa d’intercanvi de plantes. A l’estiu ens van arribar del barri d’Horta 3 petites heures que estan ja ben arrelades i que podríeu fer servir pels murs que voleu cobrir de verd. També tenim llavors d’Ipoemea que podríeu plantar a la primavera; encara que amb aquesta s’ha d’anar amb compte perquè és una enfiladissa molt invasiva. Però és una varietat molt bonica, amb pètals com de vellut. D’Horta també ens van arribar petits arbustos, troanes, si us interessen; els seus fruits atreuen els ocells, encara que això seria d’aquí uns quants anys perquè ara són diminutes!
    Barend, Iris Liesbeth i Carmen
    La tolla molla
    Roots &Shoots, Institut Jane Goodall

    ResponElimina
  2. Hola amics de La Tolla Molla! Encantats d'adoptar les plantes que ens oferiu! Digueu-me l'adreça exacta i les passarem a buscar!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!

Observem insectes del compostador amb microscopi

L'Edward, el Nail i l'Adrián ens expliquen les seves idees contra el malbaratament alimentari