PARTICIPEM A LA SETMANA EUROPEA DEL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE AMB LA CONSTRUCCIÓ DE LA BASSA

Primera Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible

Entre el 30 de maig i el 5 de juny de 2015 tindrà lloc la primera Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible (European Sustainable Development Week).
Es tracta d'una iniciativa impulsada per la European Sustainable Development Network amb l'objectiu d'estimular i fer visibles les activitats, els projectes i els esdeveniments que promouen el desenvolupament sostenible arreu d'Europa.
La Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible està oberta a la participació d’una gran varietat d’organitzacions, entre les quals governs, centres de recerca, centres educatius, empreses, associacions i altres entitats del món civil, així com al conjunt de la ciutadania. Tots ells hi poden participar presentant iniciatives que permetin visualitzar el seu compromís actiu amb el desenvolupament sostenible (conferències, exposicions, projectes educatius, etc.)
La Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible recull experiències  similars a França, Alemanya i Àustria i compta amb el suport, entre  d’altres, de la xarxa European Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC).
Nosaltres hi participem amb l'acció 'BioCampus Mediterrània. Construcció d'una bassa envoltada de jardi de papallones', que s'està portant a terme al pati de l'institut.
http://www.esdw.eu/events/biocampus-mediterrania-construction-of-a-pond-by-students-near-the-school-garden-surrounded-by-native-mediterranean-flora-befitting-a-butterfly-garden/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Participem al Projecte Orenetes

Plantem calçots a l’hort de l’INS Príncep de Girona!!!

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!