Guanyadors del concurs Cajaval de Terracycle.

Aquestes són les capses de recollida de bolígrafs i retoladors gastats guanyadores del concurs Cajaval de Terracycle. Veieu la nostra?! Ens han donat 5 € per haver-la decorat amb material reciclat. Com ho vam fer?
Amb els papers de celofana de les roses de Sant Jordi que ens van regalar als jocs florals de l'institut, un tros de moqueta vermella trobat al carrer, paper de diari que vam recuperar de la decoració que va fer la USEE del punt d'intercanvi de llibres per Sant Jordi,  i bolígrafs gastats dipositats a la mateixa capsa.
Quan comenci el curs, decidirem a la comissió de sostenibilitat si acumulem aquests diners als que aconseguirem quan tinguem la capsa plena, o fem una donació a la Fundación + árboles que cerca fons per a crear un corredor biològic que ha d'unir Tarifa amb Els Pirineus, anomenat 'El camino de las Ardillas', reforestant 2800 km. Antigament es deia popularment que un esquirol podia creuar la Península Ibèrica saltant d'arbre en arbre sense necessitat de tocar el terra. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Participem al Projecte Orenetes

Plantem calçots a l’hort de l’INS Príncep de Girona!!!

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!