El bloc de la USEE del Príncep de Girona: Pràctiques d'ornitologia a la USEE.

El bloc de la USEE del Príncep de Girona: Pràctiques d'ornitologia a la USEE.: A la USEE ens estem endisant en el món de l'ornitologia. Observem els ocells que venen al pati per la finestra, amb els prismàtics.

La USEE participa al Projecte 'Ocells dels jardins' de l'Institut Català d'Ornitologia (ICO). La finalitat d'ocellsdelsjardins.cat és fer un seguiment dels ocells que ens són més propers, tots aquells que podem trobar al nostre jardí, en un parc públic, al balcó o a la terrassa. A partir de la informació obtinguda es treballarà en l'elaboració de tendències poblacionals, preferències de tipologies de jardí, preferències de menjadores i un seguit de variables que són aplicables a gestió i conservació.
Hem donat d'altra el nostre pati a la web del projecte www.ocellsdelsjardins.cat. A la USEE disposem de prismàtics per fer observacions des de les finestres de la classe i del passadís, identifiquem els ocells que visiten el nostre pati amb l'ajut d'un cartell que ens va donar l'ICO, on apareixen les fotografies dels ocells més habituals de la ciutat, i introduïm les observacions a la web del projecte. Estem descobrint un munt d'ocells diferents com la garsa, cuereta blanca, pinsans, merles, etc. 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!

Observem insectes del compostador amb microscopi

L'Edward, el Nail i l'Adrián ens expliquen les seves idees contra el malbaratament alimentari