MISSATGE A L'ESPAI

Un grup d'investigadors i artistes escocesos ens conviden a enviar un missatge a l'espai en una mena de càpsula del temps. Es tracta del projecte 'Una resposta simple a un missatge elemental' (http://www.asimpleresponse.org/#!inicio-spanish/szeoo ). Hi col·laboren la Universidad d'Edimburg, el Reial Observatori d'Edimburg i el Centre de Tecnologia Astronòmica del Regne Unit. Tots els missatges que rebin seran enviats a l'Estrella Polar durant la Tardor del 2016. Els missatges viatjaran en forma d'ones de ràdio que a la velocitat de la llum arribaran al seu destí en uns 434 anys.
L'objectiu és conèixer les inquietuds de les persones respecte el canvi climàtic i saber si hi ha diferències geogràfiques en les percepcions.
Els participants han de respondre a la pregunta: 

COM CANVIARAN EL FUTUR LES NOSTRES INTERVENCIONS ACTUALS EN EL MEDI AMBIENT?

Els alumnes de Medi ambient de 2n ESO han estat pensant què podem fer per tenir cura del medi ambient: utilitzar més el transport públic, menjar sa per evitar l'obessitat, prevenir els residus, no maltractar els animals, no talar boscos, ajudar a la gent necessitada, reciclar, i estudiar més per estar formats.

I la reposta que hem enviat a l'organització i que viatjarà fins a l'Estrella Polar és aquesta:

'Tot el que estem fent per preservar el medi ambient servirà per al benestar de les generacions futures. Sense naturalesa, no hi ha vida ni esperança."


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!

Observem insectes del compostador amb microscopi

L'Edward, el Nail i l'Adrián ens expliquen les seves idees contra el malbaratament alimentari