APADRINAMENTS DE LA LEMBA I LA KUDIA

Comencem el curs 2015-16 recordant la campanya de recollida de mòbils 'Mobilitza't per la selva' que vam endegar el curs passat de la mà de la Fundació Jane Goodall.
Durant el curs vam participar a la campanya 'Posa't al seu lloc', fent-nos fotografies que des de la Fundació Jane Goodall van transformar fusionant amb el rostre de la ximpanzé Lemba. 
També van recollir més de 50 mòbils en desús que es van enviar a la Fundació Jane Goodall per al seu reciclatge. Recordem que els telèfons mòbils estan fets amb un mineral anomenat COLTAN que es troba majoritàriament al Congo, terra de ximpanzés. 
La mineria del coltan està acabant amb l'hàbitat d'aquests animals i per tant, està en perill la seva supervivència. A més, també estan amenaçats per la caça furtiva.
Així també ajudem a la recuperació de matèries primeres, evitant la contaminació del medi, disminuint la petjada ecològica i social de la producció de terminals, i donem suport a programes educatius i de conservació a l'Àfrica. 
Amb aquestes accions vam guanyar l'apadrinament per un any de dues ximpanzés: la Lemba i la Kudia, que viuen al Centre de Rehabilitació Tchimpounga de l'Institut Jane Goodall del Congo des que van ser rescatades. 
Aquí us deixem dos vídeos de la Lemba i la Kudia perquè pogueu conèixer-les millor.





Aquest curs 2015-16 continuarem recollint mòbils per a aquesta causa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!

Observem insectes del compostador amb microscopi

L'Edward, el Nail i l'Adrián ens expliquen les seves idees contra el malbaratament alimentari