Ens hem fet vetlladors del Camí.

El Camí és una ruta de senderisme cultural en procés de senyalització de forma participativa, per a fer a peu, i que recorre totes les comarques i illes de parla catalana.
Està pensat per a tots els públics i edats, amb un nivell de dificultat majoritàriament baix, si bé hi ha trams de nivell mig i, fins i tot, algun d'alt. El nivell també se'l pot incrementar cadascú al seu gust incrementant o reduint la llargària de les etapes. Va enllaçant els pobles, que és on es troba principalment la realitat social, la cultura, l'art... Uneix tots els caps de comarca de parla catalana, prenent una forma de 8 irregular.
La USEE, ens hem fet vetlladors d'un tram del Camí per senyalitzar-lo i tenir cura dels senyals un cop l'any, amb l'objectiu educatiu d'experimentar valors com el treball en equip, la responsabilitat, el servei a la societat i l'estima de l'entorn, tot posant-nos en contacte amb la natura i amb la realitat dels pobles, per la qual cosa estem davant d'un projecte d'aprenentatge-servei.
L'organització del Camí ens ofereix una formació amena i pràctica sobre senyalització a través d'una caminada a l'etapa del tram que vetllarem, entre la carretera de les Aigües i el Tibidabo. Aquesta formació la farem el 2 d'octubre de 2014. A partir d'aleshores ens convertirem oficialment en els formadors en senyalització de la resta de companys del centre que hi estiguin interessats.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!

Observem insectes del compostador amb microscopi

L'Edward, el Nail i l'Adrián ens expliquen les seves idees contra el malbaratament alimentari